کد خبر:۶۰۱۴۵۶
ترامپ:
زندگی سابق خود را دوست داشتم/ دلم برای رانندگی تنگ شده!
رئیس جمهور آمریکا گفت: زندگی سابق خود را دوست داشتم و کارهای بسیاری انجام می دادم، منتها اکنون بیش از گذشته کار می کنم؛ فکر می کردم این کار( ریاست جمهوری)، آسان تر باشد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو «راس شرلوک» روز شنبه در مقاله ای که در روزنامۀ دیلی تلگراف منتشر شد، نوشت: رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه ای که به مناسبت صدمین روزِ ریاست جمهوری او صورت گرفته بود، اعتراف کرد که ریاست جمهوری را آسان تر از این تصور کرده بود.
ترامپ دربارۀ زندگی سابق خود که به عنوان قطب فعالیت در زمینۀ املاک فعالیت می کرد، گفت: زندگی سابق خود را دوست داشتم و کارهای بسیاری انجام می دادم، منتها اکنون بیش از گذشته کار می کنم؛ فکر می کردم این کار، آسان تر باشد. دلم برای رانندگی تنگ شده است. انگار در پیلهام.
به نوشتۀ شرلوک، ترامپ که در زمینۀ سیاست، مبتدی محسوب می شود، ناچار شد در همان ابتدای ریاست جمهوری، از تعهداتی که داده بود، دست بکشد و در عوض خود را گرفتار رویارویی با کرۀ شمالی کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.